ua en ru

СБУ припинила діяльність у Києві наркоугруповання

СБУ припинила діяльність у Києві наркоугруповання Фото: СБУ

Учасники наркоугруповання збували амфетамін та канабіс у великих розмірах

Співробітники Служби безпеки України разом з працівниками прокуратури та Національної поліції України припинили у Києві діяльність наркоугруповання, що займалося збутом амфетаміну та канабісу у великих розмірах. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

Як зазначається, правоохоронці встановили, що учасники угруповання щомісяця збували понад триста грамів наркотиків. Повідомляється, що зловмисники орендували будинок у передмісті столиці, де зберігали "товар".

"Оперативники спецслужби затримали одного з наркоділків при спробі продажу амфетаміну та марихуани постійному клієнту - члену громадської організації "Офіцерський корпус". Ще двох учасників наркоугруповання співробітники СБ України затримали згодом", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що загалом у наркоділків вилучено вісімдесят п’ять грамів амфетаміну та понад тридцять грамів канабісу. За даним фактом наразі відкрито кримінальне провадження за ст. 309 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

altaltalt

Фото: СБУ припинила діяльність наркоугруповання

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ ліквідувала нарколабораторію з виготовлення амфетаміну та метадону.