ua en ru

СБУ припинила діяльність інформаторської мережі бойовиків у зоні АТО

СБУ припинила діяльність інформаторської мережі бойовиків у зоні АТО Фото: СБУ (oda.zt.gov.ua)

Двоє вимушених переселенців з Донбасу "працювали" на знайомого бойовика ДНР

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) припинили діяльність інформаторської мережі бойовиків у зоні проведення антитерористичної операції. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України припинили у районі проведення антитерористичної операції діяльність інформаторської мережі одного із незаконних збройних формувань так званої ДНР", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, двоє вимушених переселенців з Донбасу "працювали" на знайомого бойовика ДНР.

Повідомляється, що чоловік та жінка передавали бойовикам інформацію для підготовки диверсій проти сил АТО на території Бахмутського та Слов’янського районів Донецької області.

"Зловмисники, зокрема інформували терористів про переміщення та місця дислокації військової техніки і особового складу підрозділів Збройних сил України. Затриманим оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України (СБУ) затримала адміністратора антиукраїнських спільнот в соціальних мережах.