ua en ru

СБУ підтвердила затримання 43 учасників блокади Донбасу

СБУ підтвердила затримання 43 учасників блокади Донбасу Фото: Служба безпеки України

В учасників блокади Донбасу вилучили вогнепальну зброю та гранати

Служба безпеки України підтверджує затримання 43 учасників блокади Донбасу в зоні проведення антитерористичної операції. Про це йдеться у повідомленні управління СБУ в Донецькій області в Facebook.

Повідомляється, що у зв'язку із зростанням загрози терактів на об'єктах інфраструктури Донецької та Луганської областей Антитерористичний центр при СБУ прийняв рішення про застосування контрдиверсійних заходів.

"Під час проведення заходів в населених пунктах Торецьк, Щербинівка та Курдюмівка (район проведення АТО) співробітники СБ України виявили групу осіб із зброєю й іншими засобами ураження. На пропозицію здати зазначену зброю отримали відмову, про що було повідомлено в поліцію. В подальшому правоохоронцями було затримано 43 особи, у яких вилучено 8 одиниць вогнепальної зброї, 2 предмета схожі на гранати, значна кількість пляшок із запальною сумішшю. Все вилучене направлено на експертизу", - йдеться в повідомленні.

Упродовж останніх кількох днів значно зросла загроза проведення терористичних актів на території об'єктів інфраструктур...

Опубліковано Управління СБУ в Донецькій області 13 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше активісти заявили про 43 затриманих учасників блокади Донбасу.