ua en ru

СБУ підтвердила обшуки в офісах "Яндекс.Україна" у справі про держзраду

СБУ підтвердила обшуки в офісах "Яндекс.Україна" у справі про держзраду Фото: Служба безпеки України

Обшуки проходять в київському та одеському офісах компанії

Служба безпеки України дійсно проводить обшуки в офісах компанії "Яндекс.Україна" в Києві та Одесі. Про це у Facebook повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.

"СБУ дійсно проводить обшуки в офісах дочірньої структури російської компанії "Яндекс" в Києві та Одесі. Слідчі дії проходять в рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 111 Кримінального кодексу України (Державна зрада). Деталі пізніше, слідкуйте за сайтом Служби безпеки України", - повідомила Гітлянська.

СБУ дійсно проводить обшуки в офісах дочірньої структури російської компанії «Яндекс» у Києві та Одесі. Слідчі дії відбу...

Опубліковано Гітлянською Оленою 29 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники СБУ проводять обшуки в київському та одеському офісах "Яндекс.Україна".

"У наших офісах у Києві та Одесі зараз перебувають представники Служби безпеки України. Інформацією про причини сьогоднішніх дій СБУ ми поки не володіємо. До наших офісів вже виїхали адвокати. В рамках правових процедур ми готові надати органам необхідну інформацію", - розповіли в прес-службі "Яндекса".