ua en ru

СБУ підозрює російську торговельну мережу в незаконній діяльності в Україні

СБУ підозрює російську торговельну мережу в незаконній діяльності в Україні Фото: СБУ (president.gov.ua)

Правоохоронці перевіряють інформацію про поставки продукції компанії з ЛНР

Служба безпеки України (СБУ) підозрює російську торговельну мережу "Глорія Джинс" у незаконній діяльності в Україні. Про це повідомляє прес-служба СБУ в Facebook.

"СБУ перевіряє інформацію про незаконну діяльність в Україні російської торгово-виробничої мережі "Глорія Джинс", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, СБУ в результаті перевірки знайшла підтвердження інформації, оприлюдненої активістами громадських організацій, про можливу протиправну діяльність в Україні російської торгово-виробничої мережі "Глорія Джинс".

Так, за отриманою інформацією, в Україну головна фабрика "Глорія Джинс" розташована в тимчасово окупованому Луганську і продовжує працювати. Це може свідчити про можливу реалізацію в українських торговельних мережах продукції, виробленої саме на тимчасово окупованих територіях зі сплатою податків у бюджет псевдореспублік.

#СБУ перевіряє інформацію щодо незаконної діяльності в Україні російської торговельно-виробничої мережі «Глорія Джинс» ...

Опубліковано Служба безпеки України 13 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованому Донбасі бойовики створили мережу трудових таборів, у який містяться до 10 тисяч ув'язнених, яких примушують до безоплатної праці.