ua en ru

СБУ відкрила кримінальні провадження проти колишніх нардепів, - Наливайченко

Служба безпеки України відкрила кримінальні провадження про причетність колишніх народних депутатів до посягання на територіальну цілісність України.

Служба безпеки України відкрила кримінальні провадження про причетність колишніх народних депутатів до посягання на територіальну цілісність України. Про це сказав голова СБУ Валентин Наливайченко в ефірі телеканалу "Інтер", передає прес-служба відомства.

Він повідомив, що на сьогоднішній день відкриті і розслідуються кримінальні провадження щодо Олександра Єфремова, Оксани Калетник, Миколу Левченка, Вадима Колесніченка та інших, підозрюваних у посяганні на територіальну цілісність і конституційний устрій країни. Наливайченко повідомив, що виробництва ведуться в рамках статті 110 Кримінального кодексу України.

"Ми обґрунтовано їх підозрюємо, будемо переслідувати за законом і передавати справи до суду. Все, підведена риса - буде відповідальність", - сказав Наливайченко.

Нагадаємо, за словами Валентина Наливайченка, колишній керівник СБУ Олександр Якименко, проти якого порушено кримінальну справу за фактом державної зради, ховається від правосуддя в Криму.