ua en ru

СБУ оприлюднила відео перевезення зброї Рубаном

СБУ оприлюднила відео перевезення зброї Рубаном Фото: Володимир Рубан (РБК-Україна)

На відео показано переміщення Рубана в автомобілі і мікроавтобусі

Служба безпеки України опублікувала відео, на якому представлені докази провини затриманого керівника центру "Офіцерський корпус" Володимира Рубана. Відео опубліковане на Youtube.

Так, на відео показано переміщення Рубана в автомобілі і мікроавтобусі на підконтрольній терористам території України. На кадрах видно, як бойовики завантажують зброю в автомобіль.

Нагадаємо, голова Служби безпеки України Василь Грицак заявив, що робота спецслужб по викриттю злочинних намірів Рубана йшла кілька місяців. За словами Грицака, слідство отримало неспростовні докази, які говорять про те, що Рубан разом з ватажками так званої "ДНР" займався підготовкою терактів у центрі Києва.

"Під час слідчих дій отримано вагомі й незаперечні докази, які свідчать про те, що Рубан, діючи за попередньою змовою з ватажками так званої ДНР Захарченко А. В. І Тимофеєвим А. Ю. та іншими спланували і намагалися здійснити терористичні акти в центрі Києва", - заявив Грицак.

Як відомо, Шевченківський районний суд Києва обрав Рубану запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 2 місяці без можливості внесення застави.