ua en ru

СБУ опублікувала аудіозапис спілкування Краснова з російським куратором

СБУ опублікувала аудіозапис спілкування Краснова з російським куратором Фото: СБУ опублікувала аудіозапис спілкування Краснова з російським куратором

Російський куратор сказав Краснову замінити сім-карту

Служба безпеки України опублікувала аудіозапис спілкування затриманого голови Громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова, який готував вбивство одного з активістів блокади Криму в Херсонській області біля адмінкордону з окупованим півостровом, з російським куратором. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Зокрема, Краснов обговорює з російським куратором зустріч з громадянкою РФ, яка була затримана, на станції метро "Шулявська". Російський куратор попросив Краснова замінити сім-карту оскільки він з нею розмовляв з даного номеру. Також куратор уточнив чи не називав Краснов їй свого імені.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ніч з 27 на 28 лютого голова Громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов був затриманий після того, як він сховав у схованці під Києвом вибухівку.

Також повідомлялося, що вчора, 29 лютого, затриманого главу Цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова вивезли з СІЗО СБУ до медичного закладу.