ua en ru

СБУ оголосила про підозру у сприянні ДНР міліціонеру, що приймав участь в АТО

Служба безпеки України оголосила співробітникові міліції, що приймав участь в антитерористичній операції, про підозру у сприянні самопроголошеної "Донецької народній республіці".

Служба безпеки України оголосила співробітникові міліції, що приймав участь в антитерористичній операції, про підозру у сприянні самопроголошеної "Донецької народній республіці". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

"Встановлено, що міліціонер, перебуваючи при виконанні своїх безпосередніх обов'язків у зоні АТО, здійснював збір та передачу учасникам так званої "Донецької народної республіки" інформації щодо блокпостів, озброєння, переміщення і розташування особового складу та військової техніки підрозділів АТО, чим сприяв діяльності терористичної організації", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, Шевченківський районний суд Києва обрав міліціонеру запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Йому інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України ("створення терористичної групи чи терористичної організації).