ua en ru

СБУ знайшла великий арсенал зброї та боєприпасів у Сєвєродонецьку

СБУ знайшла великий арсенал зброї та боєприпасів у Сєвєродонецьку Фото: правоохоронці вилучили зі схованки 50 тисяч патронів різного калібру

Схованку облаштували ще в 2014 році бойовики ЛНР

У Сєвєродонецьку Луганської області Служба безпеки України спільно з Військовою службою правопорядку виявила величезний схованку зі зброєю і боєприпасами. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

За оперативною інформацією, схованку облаштували в 2014 році бойовики терористичної організації ЛНР, а засоби ураження були викрадені під час захоплення терористами військових частин і підрозділів МВС, розташованих у Сєвєродонецьку.

СБУ знайшла великий арсенал зброї та боєприпасів у Сєвєродонецьку

Фото: правоохоронці вилучили сто гранат з запалами.


"Правоохоронці вилучили зі схованки 50 тисяч патронів різного калібру, сто гранат з запалами, 448 гранат до підствольного гранатомету, 40 протитанкових мін з підривниками, 12 гранатометів, майже 20,5 кг тротилу", - йдеться в повідомленні.

СБУ знайшла великий арсенал зброї та боєприпасів у Сєвєродонецьку

Фото: співробітники СБУ вилучили майже 500 гранат до підствольного гранатомету.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, на початку квітня співробітники військової контррозвідки Служби безпеки України (СБУ) спільно з вибухотехніками і поліцією попередили в районі проведення антитерористичної операції (АТО) дві диверсії проти українських військових.