ua en ru

СБУ виявила боєприпаси та військову форму РФ у чиновника в Харківській області

СБУ виявила боєприпаси та військову форму РФ у чиновника в Харківській області Фото: СБУ провела обшук у будинку чиновника

Також силовики виявили у посадовця понад двадцять три тисячі доларів

Співробітники Служби безпеки України виявили у радника голови однієї з районних рад в Харківській області арсенал боєприпасів та російську військову форму. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Відзначають, що силовики за рішенням суду провели обшук у приватному будинку чиновника, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення.

"Співробітники спецслужби вилучили шість гранат Ф-1 та РГД-5, запали до них, магазин і понад шістсот набоїв до автомата Калашникова та нарізної малокаліберної гвинтівки, чотири електродетонатори, димову шашку. Оперативники СБ України також виявили у посадовця понад двадцять три тисячі доларів США, бронежилет та військову форму російського зразка з шевронами Збройних Сил РФ", - повідомляє СБУ.

altaltalt

Фото: СБУ провела обыск в доме чиновника

Зазначають, що посадовцю повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Радника затримано згідно зі ст. 208 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, СБУ припинила діяльність мережі з реалізації психотропних препаратів у Харкові.