ua en ru

СБУ оприлюднила переговори терористів, що свідчать про участь російських військових в обстрілі позицій ВСУ біля Григоріївки

Служба безпеки України оприлюднила переговори терористів, що свідчать про участь російських військових в обстрілі позицій Збройних сил України.

Служба безпеки України оприлюднила переговори терористів, що свідчать про участь російських військових в обстрілі позицій Збройних сил України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

"23 липня поблизу смт Григорівка Амвросіївського району Донецької області було здійснено обстріл позицій ЗС України з російської сторони, в результаті якого загинули троє українських військовослужбовців і 22 поранені. Перехоплені телефонні переговори одного з бойовиків з ватажком терористів Ігорем Гиркиним ("Стрільцем") свідчать про те, що перед цим бойовики зверталися до російської сторони з вимогою підтримати їх артобстрілом позиції ЗС України. Гиркин запевняє співрозмовника, у якого закінчуються патрони: якщо російська сторона "не зрівняє їх (українських військових) з землею, тоді ми просто будемо відступати", - йдеться в повідомленні.