ua en ru

СБУ в Миколаївській області запрацювала в посиленому режимі через вибухи під Вінницею

СБУ в Миколаївській області запрацювала в посиленому режимі через вибухи під Вінницею Фото: СБУ

СБУ працює в посиленому режимі для забезпечення антитерористичних заходів

Служба безпеки України (СБУ) в Миколаївській області запрацювала в посиленому режимі через вибухи під Вінницею. Про це повідомляє прес-служба Миколаївської облдержадміністрації, посилаючись на Управління СБУ в Миколаївській області.

"У зв'язку з надзвичайною ситуацією на військових складах поблизу Калинівки Вінницької області, для забезпечення антитерористичних заходів на території нашого регіону Управління СБУ в Миколаївській області працює в посиленому режимі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, СБУ звернулося з проханням до громадян повідомляти про факти прибуття або перебування в регіоні підозрілих осіб, про факти чи наміри здійснення сепаратистської, терористичної, диверсійної або розвідувально-підривної діяльності проти України.

Відзначимо, в Миколаївській області СБУ провела антитерористичні навчання за сприяння партнерів зі Сполучених Штатів Америки (США) протягом 7-15 вересня 2017 року.

Так, на декількох локаціях на території Миколаївської області проходили планові навчання Координаційної групи Антитерористичного центру при СБУ, які відбулися за підтримки Агентства по зменшенню загрози Міністерства оборони США.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву радника президента України Петра Порошенка Юрія Бірюкова, що втрати на військових складах у Вінницькій області, де в ніч на 27 вересня сталася серія вибухів, не є критичними.