ua en ru

СБУ з початку агресії РФ розслідує 15 тис. справ щодо злочинів проти основ нацбезпеки

СБУ з початку агресії РФ розслідує 15 тис. справ щодо злочинів проти основ нацбезпеки Фото: СБУ (oda.zt.gov.ua)

СБУ попередила десятки терактів з початку російської агресії

Співробітники Служби безпеки України з початку російської агресії розслідують понад 15 тис. справ щодо злочинів проти основ нацбезпеки і оборони. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ у Facebook.

Як зазначається, СБУ з початку російської агресії попередила десятки терактів.

"З початку російської агресії слідчі СБ України розслідують понад 15 тисяч кримінальних проваджень щодо злочинів, скоєних проти основ національної безпеки і оборони країни, посягання на її територіальну цілісність і недоторканність та тероризм", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі за державну зраду, шпигунство, вчинення терактів та диверсій засуджено сотні осіб.

"Сотні злочинців отримали реальні терміни ув’язнення, зокрема за державну зраду, шпигунство, вчинення терористичних актів та диверсій. Тисячі обвинувальних актів направлені службою на розгляд судів, ці злодії вже не загрожуватимуть мирним громадянам", - повідомляють у відомстві.

#СБУ попередила десятки терактів з початку російської агресії З початку російської агресії слідчі СБ України розслідуют...

Опубліковано Служба безпеки України 7 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні за три з половиною роки СБУ і підрозділи Нацполіції запобігли більш як 300 терактам, частина з яких планувалася в місцях масового скупчення людей.