ua en ru

СБУ готова показати представникам міжнародних організацій місця утримання затриманих

СБУ готова показати представникам міжнародних організацій місця утримання затриманих Фото: Василь Грицак

Грицак наголосив, що Україна готова платити високу ціну за звільнення своїх громадян з полону

Служба безпеки України (СБУ) готова показати представникам міжнародних організацій місця утримання затриманих. Про це заявив глава СБУ ВАсиль Грицак у Харкові, повідомляє прес-служба відомства у Тwitter.

"СБУ готова показати представникам міжнародних організацій місця утримання затриманих. У межах українського законодавства", - зазначив Грицак.

Крім того, Грицак додав, що Україна готова платити високу ціну за звільнення своїх громадян з полону так званих ДНР/ЛНР.

Також, коментуючи інформацію про нібито існування таємних тюрем СБУ, Грицак зазначив, що СБУ діє виключно у правовому полі.

Крім того, Грицак заявив, що СБУ готова провести розслідування щодо інформації про існування "таємних в'язниць" СБУ.

"Ми готові провести розслідування, більш того, я дав уже таке доручення. Я не виключаю того, що я можу чогось не знати. Але я зараз запропонував відверто, це експромт, заїхати і подивитися на цю в'язницю, про яку всі так багато кажуть. Те, що там могли з кимось працювати до визначення процесуального статусу, не виключаю таку можливість. Мені невідомо про те, що там хтось когось тримав ", - заявив Грицак.

Нагадаємо, раніше Грицак заявляв, що Російська Федерація намагається дестабілізувати економічну ситуацію в Сумській області.