ua en ru

РФ намагається дестабілізувати ситуацію в Сумській області, - Грицак

РФ намагається дестабілізувати ситуацію в Сумській області, - Грицак Фото: Василь Грицак

Промисловий потенціал Сумської області "цікавить" РФ як важіль тиску на економічну стабільність України

Російська Федерація намагається дестабілізувати економічну ситуацію в Сумській області. Про це заявив голова Служби безпеки України Василь Грицак під час робочої поїздки до Сумської області, повідмоляє прес-служба відомства у Facebook.

Як зазначається, Грицак проінспектував роботу пунктів пропуску "Юнаківка", "Краснопілля" та "Велика Писарівка" на українсько-російському кордоні та поспілкувався з жителями прикордоння.


"Промисловий потенціал Сумської області "цікавить" агресора як черговий важіль тиску на економічну стабільність України", - зазначив Грицак.

Він також додав, що прибутки від нелегального бізнесу спрямовуються росіянами, у тому числі, й на фінансування терористичних організацій ДНР/ЛНР.

"Тільки об’єднавши зусилля всіх структур ми зможемо гарантувати безпеку у прикордонні, протидіяти дестабілізаційним потугам сусідньої країни, боротися з корупцією та контрабандою і наповнювати бюджет держави", - підкреслив він.

На Сумщині Голова #СБУ проінспектував роботу пунктів пропуску на кордоні з Росією Під час робочої поїздки до Сумської о...

Опубліковано Служба безпеки України 31 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російське командування бойовиків на Донбасі планує провокації проти сил антитерористичної операції (АТО).