ua en ru

В СБУ допускають посилення режиму на підконтрольних територіях Донбасу

В СБУ допускають посилення режиму на підконтрольних територіях Донбасу Фото: Василь Грицак (flickr.com/Security Service of Ukraine)

Грицак заявив, що бойовики будуть надалі посилювати режим на підконтрольних територіях Україні

У Службі безпеки України допускають посилення режиму на підконтрольних територіях Донбасу надалі. Про це сьогодні журналістам повідомив голова СБУ Василь Грицак.

"У нас є дані, що введена комендантська година з 23:00, у нас є дані про зачистку, про закриття кордону, у нас є дані про те, що хапають на вулиці людей, які не подобаються з якихось міркувань... але у нас немає даних про те, що зловили когось, хто дійсно скоїв цей акт, вбивство (Олександра Захарченко, - ред.)", - розповів Грицак.

Голова СБУ переконаний, що російські спецслужби будуть і надалі посилювати режим на непідконтрольних Україні територіях. Також він висловив упевненість в тому, що і "в подальшому будуть вестися розбірки, що це не остання смерть у тому таборі".

Нагадаємо, раніше в РФ заявили, що вбивство ватажка "Донецької народної республіки" Олександра Захарченко підвищить напруженість на Донбасі.

Вчора повідомлялося, що на території окупованих районів Донецької області після вибуху в Донецьку спецслужби НВФ "ДНР" затримують людей прямо на вулицях, за останні 1,5 години надійшло 8 повідомлень.