ua en ru

СБУ блокувала ввезення до ДНР товарів на 250 тис. гривень

СБУ блокувала ввезення до ДНР товарів на 250 тис. гривень Фото: СБУ

Триває перевірка походження товарів та встановлюються отримувачі вантажу

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) блокували дві спроби ввезення на тимчасово окуповані терористами території так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) партії мобільних телефонів та вантажу побутових товарів загальною вартістю майже 250 тисяч гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"Правоохоронці затримали на пункті пропуску "Зайцеве" Артемівського району автомобіль, який перевозив партію мобільних телефонів. Водій намагався ввезти до т.зв. ДНР, при цьому порушуючи порядок перетину лінії розмежування, "мобілки" вартістю понад сто тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що на пункті пропуску "Новотроїцьке" у Волноваському районі співробітники спецслужби зупинили мікроавтобус з вантажем побутових товарів. На тимчасово окуповані терористами території планувалося ввезти без відповідних документів кип'ятильники, сушки для взуття, батарейки тощо на більше ніж сто тисяч гривень.

"Триває перевірка походження товарів та встановлюються отримувачі вантажу на тимчасово підконтрольних бойовикам територіях", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ затримала одного з учасників терористичного угрупування "Харківські партизани".