ua en ru

До збірної Італії довикликані два футболіста на матч з Україною

До збірної Італії довикликані два футболіста на матч з Україною Фото: гравці збірної Італії (twitter.com/Vivo_Azzurro)

"Скуадра адзурра" планує провести ротацію свого складу

Головний тренер збірної Італії Роберто Манчіні викликав у національну команду захисників Крістіано Пиччини з "Валенсії" і Лоренцо Тонеллі з "Сампдорії". Про це повідомляє Football Italia.

Вони замінять в команді раніше травмованих гравців оборони Даніло Д'Амброзіо з "Інтера" і Алессіо Романьйолі, що представляє "Мілан". Крім того розташування команди через травму покинув нападник Патрік Кутроне, але для його заміни вирішено нікого не викликати.

Крім того, форвард збірної Італії Сімоне Дзадзен не зміг завершити тренування через травму. Гравець "Торіно" пошкодив гомілку, терміни його відновлення поки невідомі.

У збірну не були запрошені Маріо Балотеллі і Андреа Белотті. Манчіні пояснив своє рішення тим, що ці два гравці знаходяться не в кращій формі.

"Двері в збірну відкрита для всіх. Коли Маріо і Андреа будуть готові на 100 відсотків, вони будуть викликані", - зазначив Манчіні.

Головний тренер "скуадри адзурри" розповів, що з Україною будуть грати ті футболісти, які готові провести наступний матч за чотири дні.

Італійцям належить 10 жовтня провести товариський матч з Україною, а 14 належить провести матч Ліги націй з Польщею. Збірна ж України в рамках турніру зіграти 16 жовтня з чехами.