ua en ru

У збірної України немає іншої команди для проведення матчу проти Швейцарії

У збірної України немає іншої команди для проведення матчу проти Швейцарії Фото: Українська сторона не має можливості виставити інший склад (facebook.com/uafukraine)

Збірна України не зможе найближчими днями провести поєдинок проти Швейцарії в рамках Ліги націй. Українська асоціація футболу повідомила про неможливість виставити іншу команду або набрати потрібну кількість гравців після того, як згідно з рішенням влади Люцерна основну збірну відправили на карантин.

Про це інформує Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

Можливістю для проведення зустрічі був виклик гравців молодіжної команди. Однак збірна України U-21 проводить матч кваліфікації чемпіонату Європи-2021 з Північною Ірландією.

Таким чином, долю поєдинку буде вирішать контрольно-дисциплінарний і етичний комітет УЄФА, які ухвалять остаточне рішення.

Нагадаємо, скасований матч мав відбутися сьогодні, 17 листопада, о 21:45 за київським часом.

Цей поєдинок має вирішальне значення для збірних України і Швейцарії в боротьбі за збереження місця в елітному дивізіоні Ліги націй. Українців влаштувала б як перемога, так і нічия (адже команда випереджає суперника на три очки), а ось збірній Швейцарії треба тільки перемагати.