ua en ru

Збірна України мінімально поступилася Німеччині в матчі Ліги націй

Збірна України мінімально поступилася Німеччині в матчі Ліги націй Фото: Україна - Німеччина (twitter.com/DFB_Team_EN)

Німці обійшли команду Шевченка в турнірній таблиці

Збірна України ослаблена відсутністю ключових гравців не змогла переграти національну команду Німеччини в матчі третього туру Ліги націй. Зустріч на НСК "Олімпійський" в Києві завершилася з рахунком 1:2.

Перший гол на 20 хвилині після вдало розіграного стандартного положення провів Гінтер. Збільшив перевагу німців Горетцка на самому початку другого тайму. Схибив у цій ситуації Бущан, який не стримав м'яч. При цьому воротар протягом усього матчу виручав свою команду, роблячи чудові сейви.

Українці активізувалися у кінцівці зустрічі. Їм вдалося відіграти один м'яч за допомогою пенальті. Зюле збив у своєму штрафному Романа Яремчука, а Руслан Малиновський впевнено переграв Нойєра на 77 хвилині.

Таким чином, німці розташувалися на другій сходинці таблиці групи 4 ліги А, випередивши Україну, яка своєю чергою опустилися на третє місце. Як і раніше лідирує у квартеті Іспанія (7 очок), яка сьогодні у паралельному матчі з рахунком 1:0 перемогла Швейцарію (1 очко).

Наступний свій матч "синьо-жовті" проведуть 13 жовтня - вдома проти Іспанії. Німеччина ж у рідних стінах прийматиме швейцарців.