ua en ru

Збірна України буде намагатися перемогти мене, - Луческу

Збірна України буде намагатися перемогти мене, - Луческу Фото: Мірча Луческу (shakhtar.com)

Тренер вважає, що туркам під силу обіграти підопічних Шевченко

Колишній наставник донецького "Шахтаря", а нині головний тренер збірної Туреччини Мірча Луческу поділився очікуваннями напередодні зустрічі з командою України в сьомому турі відбіркового циклу на чемпіонат світу 2018 року. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу Туреччини.

"Нам буде протистояти дуже добре організована команда, яка краще готова фізично. В минулому матчі вони пробігли на сім кілометрів більше, ніж ми. Постараємося не залишати суперникам вільний простір, оскільки вони вміють ним користуватися. Вважаю, ми впораємося з цим завданням за допомогою техніки і досвіду ", - сказав тренер.

Він упевнений, що збірній Україні дуже дуже допоможуть уболівальники в матчі з його командою.

"Іноді вболівальники не думають про результат, але в цей раз ми зосередимося саме на ньому. Україна зробить все, щоб виграти. Їм пощастило, адже за них будуть хворіти 40 тисяч уболівальників", - підкреслив Луческу.

"У мене давня історія протистоянь з ними. Збірна України з усіх сил намагатиметься мене обіграти, але я теж зроблю все можливе заради перемоги. Противники не так добре нас знає, але ми їх знаємо прекрасно. В України дуже хороша команда, але Туреччина знайде, чим відповісти", - додав наставник збірної Туреччини.

Нагадаємо, раніше головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про підготовку до відбіркового матчу на чемпіонат світу 2018 року з Туреччиною.