ua en ru

Збірна Бразилії першою вийшла на чемпіонат світу 2018 року

Збірна Бразилії першою вийшла на чемпіонат світу 2018 року Фото: збірна Бразилії

Бразильці кваліфікувалися завдяки перемозі над збірною Парагваю

Збірна Бразилії з футболу стала першою командою, яка кваліфікувалася на чемпіонат світу 2018 року. Про це повідомляє прес-служба ФІФА.

Бразильці обіграли команду Парагваю в рамках південноамериканського відбіркового турніру, що пройшов у Сан-Паулу, з рахунком 3:0. Голами відзначилися Феліппе Коутинью (34 хвилина), Неймар (64 хв.) і Марсело (85 хв.).

Після 14 туру відбірного турніру в активі збірної Бразилії 33 очки, вона впевнено лідирує в групі і не зможе опуститися нижче четвертої строчки. Друге місце займає збірна Колумбії (24 очки), третє - Уругваю (23), четверте - Чилі (23), п'яте - Аргентини (22), шосте - Еквадору (20), сьоме - Перу (18), восьме - Парагваю (18), дев'яте - Болівії (10), десяте - Венесуели (6). Збірні Болівії і Венесуели втратили шанси зіграти на чемпіонаті світу.

У наступному турі, який відбудеться 31 серпня відбудуться матчі Чилі - Парагвай, Бразилія - Еквадор, Венесуела - Колумбія, Перу - Болівія і Уругвай - Аргентина.

Двухкруговой відбірковий турнір десяти збірних Південної Америки завершиться в жовтні 2017 року, чотири кращі команди безпосередньо вийдуть у фінальну частину ЧС-2018, п'ята команда проведе стиковий матч з представником Конфедерації футболу Океанії.

Нагадаємо, політики Німеччини відновили дискусії про можливий бойкот чемпіонату світу з футболу 2018 в Росії.