ua en ru

Криушенко призначений новим головним тренером збірної Білорусі

Криушенко призначений новим головним тренером збірної Білорусі Фото: Ігор Кріушенко

Криушенко більшу частину своєї тренерської кар'єри провів у своїй країні

Новим головним тренером збірної Білорусі затверджений виконував обов'язки наставника Ігор Кріушенко. Про це повідомляє прес-служба Асоціації білоруської федерації футболу (АБФФ).

Відповідне рішення ухвалене за підсумками засідання виконавчого комітету АБФФ. Перший заступник голови федерації Сергій Сафарьян заявив, що основне завдання нового головного тренера національної збірної - прагнути до перемоги в кожному матчі. За його словами, виходу у фінальну частину чемпіонату світу 2018 року від Криушенко вимагати не будуть.

Після чотирьох турів збірна Білорусії займає передостаннє, п'яте місце в групі А відбіркового турніру чемпіонату світу 2018. Команда вдома зіграла внічию з Францією (0:0), на виїзді програла Голландії (1:4) і Болгарії (0:1) і на своєму полі поділила очки з Люксембургом (1:1).

Ігор Кріушенко більшу частину своєї тренерської кар'єри провів у Білорусі, де з 2012 року очолював "Торпедо-БелАЗ". Раніше він працював з БАТЕ і мінським "Динамо". За межами батьківщини наставник очолював російську "Сибір" і узбекистанський "Шуртан".

Нагадаємо, колишній півзахисник збірної України Анатолій Тимощук продовжить кар'єру в тренерському штабі російського "Зеніта" в якості помічника Мірчі Луческу.