ua en ru

Ув'язнених, що втекли з колонії у Тернопільській області, спіймали

Ув'язнених, що втекли з колонії у Тернопільській області, спіймали Фото: колонія

Ув'язнені встигли втекти в сусідню область

Двох ув'язнених, які втекли 1 листопада Копичинской виправної колонії у Тернопільській області, зловили в Хмельницькій області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Тернопільській області.

"Майже шістнадцять годин розшукували правоохоронці двох втікачів з дільниці соціальної реабілітації села Лосяч Борщівського району. Один з них відбував покарання за умисне вбивство, інший - за умисне тяжке тілесне ушкодження. Спіймали зловмисників працівники Тернопільської пенітенціарної служби спільно з правоохоронцями Борщівщини у Хмельницькій області в Кам'янець-Подільському", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що один із розшукуваних, Володимир Волошин, 1984 року народження, засуджений до 7 років 3 місяців позбавлення волі за умисне тяжке тілесне ушкодження.

Інший - Назарій Бахмач Юрійович, 1989 року народження, засуджений до 13 років позбавлення волі за умисне вбивство.

Засуджених вже привезли в Борщевський райвідділ міліції. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу - арешт. З місць позбавлення волі втікачі повинні були вийти до 2020 2021 роках. Після втечі, кажуть правоохоронці, термін ув'язнення чоловіків зросте.

Нагадаємо, 1 листопада двоє ув'язнених втекли з Копичинской виправної колонії у Тернопільській області.