ua en ru

"Сбербанк Росії" розпродає нерухомість своїх європейських "дочок"

"Сбербанк Росії" розпродає нерухомість своїх європейських "дочок" Фото: "Сбербанк Росії"

Поки на аукціон виставлені об'єкти в Хорватії та Угорщини

"Сбербанк Росії" вирішив розпродати нерухомість своїх європейських "дочок". Про це повідомив представник компанії "Російський аукціонний дім", з якою банк підписав договір про реалізацію об'єктів, передають "Ведомости".

Повідомляється, що поки в якості пілотного проекту компанія буде продавати нерухомість Sberbank Europe в Угорщині та Хорватії. За словами джерела, мова йде про майно, що перейшло до банку в рахунок погашення боргів за кредитами.

На реалізацію може бути передано близько 20 об'єктів нерухомості, повідомив радник гендиректора "Російського аукціонного дому" Вальдемар Вайсс. Це девелоперські проекти та комерційні об'єкти, а також житлова нерухомість. Усе, що було отримано в якості застави по кредитах. Так, серед об'єктів на продаж - будинок автодилерського центру площею 6490 кв. м, розташований в Загребі. Там же банк продає комерційне приміщення площею 841,3 кв. м і офіс на 718,9 кв. м.

Назвати оціночну вартість нерухомості, виставленої на продаж, Вайсс відмовився. Представник "Сбербанка" від коментарів відмовився.

Нагадаємо, група ICU купила у "Сбербанку Росії" "Трійки діалог Україна".