ua en ru

Результати виборів ЦВК онлайн

За результатами обробки 90,1% протоколів лідирує Порошенко

Сайт ЦВК України результати виборів онлайн. На невнеочередних президентських виборах, які пройшли в Україні вчора, 25 травня, за результатами Центральною виборчою комісією після обробки 60% лідирує Петро Порошенко - 53,72%

Сайт ЦВК: результати виборів онлайн . На невнеочередних президентських виборах , які пройшли в Україні вчора , 25 травня , за результатами Центральною виборчою комісією після обробки 60 % протоколів лідирує кандидат у Президенти , позафракційний нардеп Петро Порошенко , який на дану хвилину набирає 53,72 %.

ЦВК України : результати виборів онлайн

Зазначимо, що голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський заявив , що дільничні виборчкоми вже завершили підрахунок голосів, і до завтра ЦВК обробить близько 95-96 % голосів , відданих на виборах Президента України . За словами Охендовського , існує певна затримка через те , що спочатку голосу опрацьовуються на окружних комісіях і вже після цього направляються в ЦВК.

Вибори - 2014 : Порошенко перемагає в першому турі

Водночас , явка виборців до 20:00 , за даними Центральної виборчої комісії в 188 з 225 округів , склала 60,29 %. Відповідні результати були оприлюднені на сайті ЦВК.

Нагадаємо , що 25 травня відбулися вибори не лише ПрезідентаУкраіни , а й ряду міськрад і мерів Києва , Чернівців , Черкас , Сум , Одеси , Миколаєва , Херсона , Василькова і т.п.