ua en ru

Савченко розповіла про свої перші робочі будні у фракції "Батьківщина"

Савченко розповіла про свої перші робочі будні у фракції "Батьківщина"

Народний депутат України від фракції "Батьківщина" Надія Савченко розповіла про свої перші робочі будні у парламентській фракції "Батьківщина". Про це вона розповіла під час телеефіру "Шустер Live" вчора, 3 червня.

"Це (фракція "Батьківщина", - ред.) справді команда, в якій є дискусія і є взаємодопомога. Хтось сильніший спеціаліст в одному, хтось – в іншому. Вони мене навчають, пояснюють, щедро діляться знаннями. Ніхто ні на кого не тисне. Іноді думки розходяться і кожен голосує, як вважає за потрібне", – сказала депутат.


Водночас Савченко розкритикувала людей, які через політичні інтриги або роблять з неї святу, або передчасно приміряють на неї різні посади.

"Я не маю амбіцій бути "царем". Я не свята, а проста людина. Я зроблю те, що можу, і що маю зробити, все решта ми зробимо разом. Так, поки що я працюю інтуїтивно. Але я і в бій ходила інтуїтивно. І в армії служила, боролась за справедливість інтуїтивно. Якщо українці мені такій повірили, я такою й залишуся. Інакшою не буду", – додала вона.

Водночас, на її переконання, політична влада в Україні не хоче мінятись на краще, а працює за старими схемами і традиціями.

"Чи є наша влада "Титаніком"? Так, вона – "Титанік". Чи вона тоне? Так, вона тоне. Якщо раніше всі влади крейсером кудись втікали, як щурі з корабля, що тоне, то теперішня влада має розуміти, що народ вже не дасть їм втекти. Уряд має нести відповідальність за свої дії. Інакше їх зметуть", – резюмувала народний депутат.