ua en ru

Савченко закликала Трампа посилити санкції проти РФ і підтримати Україну

Савченко закликала Трампа посилити санкції проти РФ і підтримати Україну Фото: народний депутат Надія Савченко

Також нардерп просить допомогти у звільненні українських заручників в Росії

Народний депутат Надія Савченко звернулася до нового президента США Дональда Трампа з проханням посилити санкції проти РФ, а також технічну та військову підтримку США України. Про це йдеться в її листі, опублікованому в Facebook.

"Цим листом хочу привернути Вашу увагу до проблеми міжнародної підтримки і захисту територіальної цілісності України... Звертаюся до вас з проханням про збереження і навіть посилення санкцій проти країни-агресора - Російської Федерації, тому що ця країна розуміє тільки силу і рішучість, яких вам не позичати. Ще прошу про посилення міжнародної технічної і військової підтримки України. Також прошу більш рішучих дій американських політиків про звільнення українських заручників з Росії, адже я у великому боргу перед суспільством всього світу за моє звільнення, тому роблю все для їх повернення додому", - йдеться в листі.

У демократичному світі громадяни одноЇ держави не можуть впливати на вибір громадян іншої держави. Про ті в геополітиці ...

Опубліковано Надія Савченко 9 листопад 2016 р.

"В демократичному світі громадяни однієї держави не можуть впливати на вибір громадян іншої держави. Проте в геополітиці політикам доводиться працювати з тими, кого демократичним способом обрав народ. Ми не можемо вплинути на вибір американців, нам потрібно працювати з тим, кого вибрав американський народ", - написала Савченко у своєму коментарі до листа.

Нагадаємо, Яценюк сподівається, що нова адміністрація США буде протистояти агресії РФ.