ua en ru

Савченко планує взяти участь в сесії ПАРЄ у червні

Савченко планує взяти участь в сесії ПАРЄ у червні Фото: Надія Савченко має намір взяти участь у найближчій сесії ПАРЄ

Делегат ПАРЄ від України розповіла про графік своїх робочих поїздок

Українська льотчиця Надія Савченко, делегат Парламентської асамблеї Ради Європи від України, збирається взяти участь у роботі сесії ПАРЄ у червні. Про це вона повідомила в ефірі "ТСН.Тиждень".

"Є дати визначені, мені дали графік, коли це буде відбуватися... Найближча (поїздка) - це червень... десь, здається, середина червня", - сказала вона.


Савченко повідомила, що в зазначеному графіку розписані зустрічі і заходи у Європі на рік і конкретну інформацію щодо своїх візитів вона надаватиме перед кожною поїздкою.

На запитання, що саме збирається робити Надія Савченко під час візитів до Європи, вона відповіла, що вони з президентом збираються "робити, а не розповідати".

"Все що ми обговорювали з президентом, це ми будемо робити, а не розповідати. Будете бачити, що ми зробили", - сказала Савченко

Нагадаємо, президент Петро Порошенко запропонував делегату Парламентської асамблеї Ради Європи від України Надії Савченко відвідати низку європейських країн та провести зустрічі з європейськими лідерами.