ua en ru

Савченко опублікувала оновлені списки полонених

Савченко опублікувала оновлені списки полонених Фото: Надія Савченко

Зокрема, Савченко опублікувала списки українців, які перебувають в полоні на Донбасі

Народний депутат України Надія Савченко опублікувала оновлені списки полонених українців та росіян. Відповідний перелік нардеп розмістила на своїй сторінці у Facebook.

Так, Савченко опублікувала списки українців, які перебувають в полоні на окупованих територіях Донбасу.

"Відкореговані станом на 16 січня 2017. Перевіряйте.Блакитний колір - звільнені. Червоний колір - загиблі", - написала вона.

списки Українців, в полоні на окупованих територіях. Відкореговані станом на 16 січня 2017. Перевіряйте. Блакитний колір - звільнені Червоний колір - загиблі

Опубліковано Надія Савченко 16 січня 2017 р.

Крім того, Савченко опублікувала списки росіян, серед яких як кадрові військові РФ, так і особи, які мають російське громадянство але уродженці України, або українці, які втекли в Росію по програмі "переселение соотечественников" та хотіли отримати російське громадянство, а також ті, хто утримується в Україні СІЗО.

"Відкореговані станом на 16 січня 2017. Помаранчевий колір - ті, кого запрошує ДНР. Жовтий колір - ті, кого запрошує ЛНР. Блакитний колір - звільнені. Червоний колір - загиблі", - йдеться у повідомленні.

списки росіян, кадрових військових РФ,що можуть бути російські військові, особи, що мають російське громадянство але уро...

Опубліковано Надія Савченко 16 січня 2017 р.

Нагадаємо, Савченко заявила про намір постійно оновлювати списки полонених.