ua en ru

Савченко написала заповіт на ім'я мами і сестри

Савченко написала заповіт на ім'я мами і сестри Фото: Надія Савченко

Савченко передала заповіт начальнику СІЗО

За день до етапування українська льотчиця Надія Савченко дала інтерв'ю ЗМІ, в якому розповіла про те, що склала заповіт на ім'я матері і сестри. Про це повідомляє "Відкрита Росія".

"Я написала заповіт на ім'я мами і сестри і передала його сьогодні начальнику СІЗО. Не знаю, як його в СІЗО оформити", - сказала Савченко.

Також вона повідомила, що в прикордонній зоні, куди її відправляють, йде війна, тому там їй буде небезпечно, саме тому льотчиця і склала заповіт.

"Мене відправляють у прикордонну смугу, де йде війна. В принципі без різниці: чи дадуть мені 25 років на суді, або вб'ють по дорозі, або якийсь шалений снаряд потрапить в будівлю суду. Там всяке може трапиться. Тому я і написала заповіт", - пояснила Савченко.

"Якщо вони хочуть влаштувати судилище там, де йде війна, значить, вони на все здатні. Будуть тріпати нерви моїм адвокатам, мені. Влаштовувати суд там - підлість по відношенню до мене і України", - додала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українську льотчицю Надію Савченко сьогодні, 17 липня, етапували з московського СІЗО в Ростовську область.