ua en ru

Саудівська Аравія ввела санкції проти лідерів терористичної організації "Хезболли"

Саудівська Аравія ввела санкції проти лідерів терористичної організації "Хезболли" Фото: прапор Саудівської Аравії (РБК-Україна)

Це Хасан Насралла, Наїм Кассем, Мохамед Язбек, Хусейн Халіл, Ібрагім Амін Аль Сайєд

Саудівська Аравія ввела санкції проти лідерів терористичної організації "Хезболли". Про це повідомляє SPA.

"Сьогодні Служба Державної безпеки Королівства Саудівська Аравія внесла до списку терористів імена 10 осіб, у тому числі п'ятеро членів Ради Шури Хезболли. Це Хасан Насралла, Наім Кассем, Мохамед Язбек, Хусейн Халіл, Ібрагім Амін Аль Сайєд, а також п'ятеро фізичних і юридичних осіб, діяльність яких пов'язана з терористичним угрупуванням Хезболли. Це Талал Хамія, Алі Юсеф Шарара, Група Спектрум, Хасан Ібрахімі, корпорація Maher Trading & Contracting Company", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що ця класифікація проводилася в партнерстві зі Сполученими Штатами Америки, а також з Бахрейном, Кувейтом, Султанатом Оман, Державою Катар і Об'єднаними Арабськими Еміратами.

Зокрема зазначається, що Саудівська Аравія в партнерстві зі своїми союзниками продовжить роботу по припиненню дестабілізуючого впливу терористичної організації "Хезболли".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Міністерстві фінансів США ввели санкції відносно керівників ліванського шиїтського воєнізованого руху "Хезболла".