ua en ru

САП заявляє про "спроби стороннього впливу" у справі про завод Фірташа

САП заявляє про "спроби стороннього впливу" у справі про завод Фірташа Фото: Запорізький титано-магнієвий комбінат

З 31 березня запрацює "Реєстр кримінальних проваджень САП у судах"

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) заявила про спроби стороннього впливу на процес повернення Запорізького титано-магнієвого комбінату (ЗТМК) до сфери управління держави. Про це повідомляє прес-служба САП Facebook.

"Одночасно з кожною наступною перемогою, ми відчуваємо посилення тиску і збільшення спроб стороннього впливу на процес повернення комбінату державі. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб отримати позитивний результат у цій справі, навіть незважаючи на тиск", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, 28 березня 2017 року Донецький апеляційний господарський суд задовольнив скаргу САП і повернув справу щодо розірвання договору про заснування ТОВ "ЗТМК" для розгляду в Запорізькому господарському суді.

Тобто, справа буде розглянута у Господарському суді Запорізької області, що збільшує шанси прокурорів САП довести факт невиконання інвестором своїх зобов'язань і перемогти в цій справі.

Також, в САП відчули недостатню комунікацію на тему своїх процесуальних дій з громадськістю. У зв'язку з чим, завтра, 31 березня, запрацює "Реєстр кримінальних проваджень САП у судах", який буде доступний онлайн цілодобово.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) протидіє планами керівника та інвестора ТОВ “ЗТМК" унеможливити поверненн...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 30 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Донецький апеляційний господарський суд вирішив, що Господарський суд Запорізької області повинен розглянути позов про повернення "Запорізького титано-магнієвого комбінату" (ЗТМК), який входить до Group DF бізнесмена Дмитра Фірташа, у власність держави.