ua en ru

САП повідомила про перехід справи директора заводу Фірташа до розгляду по суті

САП повідомила про перехід справи директора заводу Фірташа до розгляду по суті Фото: суд (Pixabay)

Володимира Сівака звинувачують у розтраті майже 500 млн гривень

Заводський районний суд Запоріжжя переходить до розгляду по суті справи директора ТОВ "Запорізький титано-магнієвий комбінат" Володимира Сівака. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Facebook.

Повідомляється, що за результатами проведеного 6 грудня підготовчого судового засідання по розгляду обвинувального акта у відношенні Сівака, якого звинувачують у розтраті 492 млн гривень, встановлено відповідність акта до вимог кримінального процесуального законодавства та прийнято рішення про розгляд по суті.

"У першому судовому засіданні, яке відбулося 07 грудня, прокурор оголосив зміст обвинувального акта, після чого судом, з урахуванням позицій сторін, визначено обсяг доказів, що підлягають дослідженню, та порядок їх дослідження. Наступне засідання призначено на 10:00 17 грудня", - додали в САП.

Розпочато судовий розгляд обвинувального акту стосовно директора ТОВ «ЗТМК» За наслідками проведеного 06.12.2017 підгот...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 8 грудня 2017 р.

Зазначимо, Запорізький титано-магнієвий комбінат належить бізнесмену Дмитру Фірташу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд у справі директора заводу Фірташа перенесли на грудень. До цього вже двічі, 15 вересня і 18 жовтня 2017 року, переносили розгляд справи Сівака через відсутність на судових засіданнях його адвокатів.