ua en ru

САП буде просити суд обрати запобіжний захід голові Рахункової палати

САП буде просити суд обрати запобіжний захід голові Рахункової палати Фото: Назар Холодницький

Магуті загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі

Спеціальна антикорупційна прокуратура (САП) буде просити суд обрати запобіжний захід голові Рахункової палати України Роману Магуті. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив глава САП Назар Холодницький.

"Щойно прокурорами САП та детективами НАБУ, після передбаченого ст. 481 КПК України підписання генеральним прокурором, повідомлено про підозру голові Рахункової палати України у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 28 та ч. 2 ст. 364 КК України, внаслідок чого із власності державного органу вибуло майно (квартира) загальною вартістю майже 1,4 млн гривень станом на 2013 рік", - повідомив він.

За інформацією Холодницького, прокурори САП та детективи НАБУ зорієнтовані на завершення досудового слідства у встановлений законом строк.

Магуті загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

"Наразі прокурорами САП вже підготовлено відповідні клопотання до суду про арешт предмету злочину, а також про обрання запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні.

Щойно прокурорами САП та детективами НАБ України, після передбаченого ст. 481 КПК України підписання Генеральним прокуро...

Опубліковано Назаром Холодницьким 16 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голові Рахункової палати оголошена підозра за махінації з житлом.