ua en ru

Санкції проти телеканалів приведуть до закриття NewsOne, - джерела

Санкції проти телеканалів приведуть до закриття NewsOne, - джерела Ілюстративне фото (newsone.ua)

У той же час передбачається, що "112 Україна" залишать у "підвішеному стані"

У разі введення санкцій проти телеканалів "112 Україна" і NewsOne закриють тільки останній з них. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Кінець ефіру: чому Рада просить РНБО ввести санкції проти каналів "112" NewsOne".

Зокрема, в кулуарних розмовах парламентарії переконують, що після введення санкцій РНБО серйозно дістанеться тільки одному телеканалу.

"NewsOne закриють, а 112-й підвісять, щоб правильно поводився. Вони перейшли межу, є два варіанти: закрити так чи спалити", - зазначив співрозмовник РБК-Україна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Петро Порошенко особисто ініціював санкції проти телеканалів "112 Україна" і NewsOne. За даними джерел у парламенті, він звернувся до спікера Андрія Парубія, щоб в "Народному фронті" підготували петицію та постанову про санкції.

Зазначимо, депутати вбачають у роботі каналів "112 Україна" і NewsOne прояви російської пропаганди і поширення ідеології тероризму. Напередодні Верховна рада рекомендувала РНБО ввести санкції проти цих двох телеканалів.