ua en ru

Сандерс обіцяє звільнити співробітників після програних праймеріз у США

Сандерс обіцяє звільнити співробітників після програних праймеріз у США Фото: Сандерс обіцяє звільнити співробітників після програних праймеріз у США

Політик не уточнив, скільки людей позбудуться роботи

Кандидат у президенти США від демократичної партії Берні Сандерс обіцяє звільнити співробітників свого передвиборчого штабу після програних праймеріз. Про це він заявив в інтерв'ю New York Times.

Наголошується, що Сандерс не уточнив, скільки людей втратить роботу, але пообіцяв, що в разі висунення кандидатом в президенти знову найме всіх звільнених, щоб вони допомогли йому обратися в листопаді.


Раніше Сандерс програв Хілларі Клінтон чотири з п'яти штатів, де проводилися праймеріз у вівторок. Клінтон набрала вже понад 90% голосів, необхідних їй, щоб отримати номінацію Демократичної партії.

Проте, теоретично Сандерс ще може скласти конкуренцію Клінтон по голосах делегатів, за яких голосують виборці.

"Ми хочемо виграти якомога більше делегатів, так що нам зараз не потрібні працівники в штатах по всій країні", - сказав Сандерс в інтерв'ю.

Нагадаємо, мільярдер і один з головних претендентів від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп обіцяє налагодити відносини з РФ і перемогти угруповання "Ісламська держава".