ua en ru

Санчес не поїхав на передсезонний тур разом з "Арсеналом"

Санчес не поїхав на передсезонний тур разом з "Арсеналом" Фото: Алексіс Санчес (arsenal.com)

Тренерський штаб клубу вирішив не брати його

Чилійський футболіст англійського "Арсеналу" Алексіс Санчес не увійшов в число футболістів, які вирушили в двотижневий тур по Китаю і Австралії. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Тренерський штаб клубу вирішив не брати його, а також Шкодрана Мустафі. Дане рішення пов'язане з тим, що Санчес (збірна Чилі) і Мустафі (збірна Німеччини) виступали за свої національні команди на Кубку конфедерацій. Гравцям надали додатковий час для відпочинку.

Відзначимо, чилійський форвард зараз веде переговори про продовження контракту з лондонцями, однак згоди поки сторонам досягти не вдалося. При цьому інтерес до 28-річному футболістові проявляє ряд провідних європейських клубів.

Діюча угода футболіста з лондонцями розрахована до літа 2018 року. У минулому сезоні Санчес провів у складі "Арсеналу" 51 матч у всіх турнірах, забив 30 голів і зробив 13 гольових передач, а Мустафі виступив забив два рази при 26 зустрічах.

Нагадаємо, нападаючий англійського футбольного клубу "Арсенал" Лукас Перес, який свого часу грав за київське "Динамо" і львівські "Карпати", виставлений керівництвом "канонірів" на трансфер.