ua en ru

У Сан-Паулу пройшли акції протесту через підвищення плати за проїзд у громадському транспорті

У Сан-Паулу пройшли акції протесту через підвищення плати за проїзд у громадському транспорті Фото: поліція Бразилії (facebook.com/pmerjoficial)

Постраждав щонайменше один співробітник правоохоронних органів

Акція протесту проти підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті у бразильському місті Сан-Паулу переросла у заворушення. Про це повідомляє телеканал Globo.

Як повідомляється, постраждав щонайменше один співробітник правоохоронних органів. Правоохоронці застосували проти мітингувальників світлошумові гранати після того, як учасники акції спробували заблокувати одну із станцій метро.

Зазначимо, вартість однієї поїздки в громадському транспорті в Сан-Паулу з 7 січня підвищилася з 3,8 реала до 4 реалів (з 1,18 долара до 1,24 долара).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Бразилії в ході масових акцій протесту проти підвищення плати за проїзд в автобусах відбулися зіткнення демонстрантів з поліцією.

Акції протесту у зв'язку з підвищенням плати за проїзд в автобусах пройшли у багатьох містах, де кілька груп демонстрантів почали кидати в поліцейських каміння.