ua en ru

Найтовстіша людина на Землі схудла і закрутила роман

Житель Великобританії, що колись важив 444 кілограми і був визнаний найтостішою людиною в світі, схуд на 300 кілограмів. Скинути вагу допомогла операція. Проте це не найголовніша радість в його житті.

Житель Великобританії, що колись важив 444 кілограми і був визнаний найтостішою людиною в світі, схуд на 300 кілограмів. Скинути вагу допомогла операція. Проте це не найголовніша радість в його житті, пише Daily Mail.

Пол Мейсон познайомився з Ребекою Маунтін минулого місяця, вона живе в Оранжі, штат Массачусетс. Історія стосунків почалася, коли жінка побачила по телевізору програму про Пола. Це настільки її вразило, що вона вирішила фінансово допомогти нещасному чоловікові. Як відомо, він вже давно намагається дістати схвалення на медичну процедуру, вартістю 60 тис. фунтів (більше 92 тис. доларів), щоб прибрати відвислі складки шкіри, які заважають йому рухатися.

Спершу вона написала йому в Facebook. Через деякий час вона почали спілкуватися в скайпі і зрозуміли, що це не просто дружба.

За словами Мейсона, спочатку вони обидва були обережні в спілкуванні. Йому навіть здавалося, що вона його жаліла. "Я не можу дочекатися, щоб провести все життя, що залишилося, з нею. Я не можу думати ні про кого іншого. Це любов всього мого життя. Вона - цілеспрямована і пристрасна, у неї прекрасна усмішка, яка змусила мене закохатися в неї", - відзначив він.

Мейсон планує поділитися своїм досвідом, написавши про це книгу. А ще він хоче навчитися водити машину, відкрити власний ювелірний бізнес і завести сім'ю.