ua en ru

Samsung виступить офіційним партнером фестивалю WEGAME 3.0

Samsung виступить офіційним партнером фестивалю WEGAME 3.0

Компанія «Samsung Electronics Україна» виступить офіційним ексклюзивним партнером фестивалю WEGAME 3.0, який відбудеться 8-9 квітня на київському Арт-заводі Платформа.

На стенді Samsung буде представлена ігрова зона, обладнана новим геймерським монітором на квантових точках CFG70 (LC27FG70FQIXCI). Тут відвідувачі фестивалю зможуть взяти участь у змаганнях з ігор FIFA 17 (Еlectronic Arts) і GRID Autosport (Codemasters), а також отримати цінні призи від компанії.

27-дюймовий монітор Samsung CFG70 володіє неймовірно високою якістю зображення, що дає користувачеві можливість повного занурення в процессигры. Модель CFG70 – перший в індустрії вигнутий ігровий монітор, що підтримує технологію квантових точок (Quantum Dot).

Пристрій з максимальною точністю відображає кольори в межах 125% sRGB-спектру. Завдяки цьому можна не тільки підвищити контрастність до показника в 3000:1, але і використовувати яскраві і темні налаштування зображення, щоб зробити акцент наопределенных складових гри. Зараз це найпотужніший за характеристиками і привабливий по дизайну вигнутий монітор від Samsung.

«samsung electronics Україна» спільно з компанією Wargaming.net представить на фестивалі зону мобільних ігор і зону віртуальної реальності Samsung Gear VR. Всі бажаючі зможуть пограти в World of Tanks Blitz на нові планшети Galaxy Tab S3.В цій же зоні компанія Wargaming.net проведе розіграш фірмових подарунків. Також усіх відвідувачів зони чекає сюрприз від Samsung.

Приходь на WEGAME 3.0, щоб оцінити ці та інші інноваційні девайси для геймерів! Билетынафестивальпродаются за адресою.