ua en ru

Samsung проведе модернізацію після рекордного падіння прибутку

Samsung проведе модернізацію після рекордного падіння прибутку
Samsung Electronics Co Ltd що модернізує лінійку смартфонів у швидко зростаючих середньому і низькому ціновому сегменті.

Samsung Electronics Co Ltd що модернізує лінійку смартфонів у швидко зростаючих середньому і низькому ціновому сегменті. Про це заявили в самій компанії після того, як вона відзвітувала про найгіршою з 2011 року прибутку в III кварталі, повідомляє Reuters.

Частка світового лідера на ринку смартфонів в річному вираженні знизився в III кварталі, відставши від Apple Inc на ринку преміум-смартфонів і від Lenovo Group Ltd і Xiaomi Inc в нижньому сегменті, йдеться в дослідженні дослідницької фірми Strategy Analytics.

Керівництво південнокорейського гіганта заявило, що проведе «капітальний ремонт» лінійки смартфонів нижнього цінового сегмента, щоб підвищити цінову конкурентоспроможність і використовувати більш якісні компоненти. "Ринок в низькому і середньому цінових сегментах стрімко зростає, і ми плануємо активно реагувати, щоб заробити на цьому зростанні", сказав старший віце-президент Samsung Кім Хен Чжун.

Samsung заявила, що її операційний прибуток в III кварталі знизився на 60,1% - до 4,1 трлн вон (3,9 млрд дол.). Прибуток мобільного підрозділу впав 73,9% - до 1,75 трлн вон в III кварталі, це найгірший показник з II кварталу 2011 року.