ua en ru

"Самопоміч" заявила про готовність брати участь у засіданні Ради з 16:00

"Самопоміч" заявила про готовність брати участь у засіданні Ради з 16:00 Фото: голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк

Фракція готова підтримати законопроекти з "безвізового" пакету, відставку Генпрокурора та постанову про відставку Яценюка

Фракція Об'єднання "Самопоміч" заявила, що готова брати участь у засіданні Верховної Ради України з 16:00 і просить врахувати таку позицію під час внесення важливих питань на розгляд парламенту. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Самопомочі" у Facebook.

"Усвідомлюючи важливість питань порядку денного на 18.02.2016, фракція "Самопомочі" попередила голову Верховної Ради та президента України про готовність підтримати законопроекти з "безвізового" пакету, відставку Генпрокурора, а також постанову про відставку прем'єр-міністра. Фракція повідомляє, що готова брати участь у засіданні Парламенту з 16:00 і просить врахувати таку позицію під час внесення важливих питань на розгляд парламенту", - йдеться у повідомленні.

Про завтрашній деньЗа результатами вчорашнього урядового перевороту, фракція Об’єднання «Самопоміч» приймає рішення с...

Опубликовано Об'єднання "Самопоміч" 17 февраля 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Об'єднання "Самопоміч" збирає сьогодні, 18 лютого 2016 року, надзвичайне засідання проводу партії, яке відбудеться о 12:00.

Також повідомлялося, що Об'єднання "Самопоміч" планує оголосити своє рішення про подальше перебування фракції в коаліції в четвер після засідання партії.