ua en ru

"Самопоміч" рекомендувала висунути Семенченко у мери Кривого Рогу

"Самопоміч" рекомендувала висунути Семенченко у мери Кривого Рогу Фото: Семен Семенченко

Пропозицію висунув колишній кандидат на цей пост – Юрій Милобог

Партія "Самопоміч" рекомендувала криворізькій організації партії висунути народного депутата Семена Семенченко кандидатом у мери Кривого Рогу. Рішення було прийнято в ході позачергового з'їзду партії в Харкові, передає кореспондент РБК-Україна.

Відповідну пропозицію висунув колишній кандидат на цей пост - Юрій Милобог. У свою чергу Семенченко запевнив, що проведе консультації з цього питання з однопартійцями і бійцями батальйону "Донбас".

Нагадаємо, військова прокуратура розслідує справу щодо народного депутата від "Самопомочи" Семена Семенченко по ряду статей.

"Справді, головною військовою прокуратурою в системі Генпрокуратури розслідується кримінальне провадження по ряду статей кримінального кодексу, де перевіряється причетність окремих осіб до вчинення та участі у вчиненні цих злочинів, 146 стаття, стаття 358, 366, 365, це незаконне позбавлення волі, перевищення службових повноважень, службове підроблення, використання підроблених документів", - заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос