ua en ru

"Самопоміч" залишається у парламентській коаліції, - Березюк

"Самопоміч" залишається у парламентській коаліції, - Березюк Фото: Олег Березюк

Фракція "Самопоміч" залишається в парламентській коаліції

Фракція "Самопоміч" залишається у парламентської коаліції, щоб дати їй шанс керувати державою. Про це заявляє лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV у понеділок.

"Ми залишаємося на сьогоднішній день у коаліції тільки для того, щоб дати шанс коаліції керувати державою... Є шанс, ми будемо працювати, немає шансу - ми вам про це обов'язково скажемо", - сказав лідер фракції.

Як повідомив Березюк, в ході зустрічі лідерів фракцій коаліції з президентом України Петром Порошенко в понеділок зазначалося, що коаліція зобов'язана приймати консенсусні, консолідовані рішення.

"Ми сьогодні чітко сформували президенту, якщо ми збираємося вносити конституційні зміни в частині судочинства, то треба передбачити зміну суддів... Ми повинні закласти, що протягом року, двох, трьох судді повинні бути змінені. А в цьому році ми повинні точно змінити 300 суддів, чи скільки їх там є, у вищих апеляційних судах в Києві, де найбільша концентрація корупції і негативних рішень", - повідомив Березюк.

Нагадаємо, раніше відбулася зустріч Петра Порошенка з лідерами фракцій коаліції.