ua en ru

"Самопоміч" виключила Милобога з партії

"Самопоміч" виключила Милобога з партії Фото: "Самопоміч" виключила Милобога з партії

"Самопоміч" заявляє, що Милобога виключили через домовленості з "Опозиційним блоком"

Об'єднання "Самопоміч" виключило з членів партії Юрія Милобога, який був претендентом на посаду мера Кривого Рогу у листопаді 2015 року. Про це повідомляє прес-служба "Самопомочі".

"Вже після рішення Верховної ради нам стало відомо, що наш кандидат на посаду міського голови Юрій Милобог веде переговори з представниками "Опозиційного блоку". Мова йде про аудіозапис, на якому зафіксована розмова Милобога з чоловіком, який представляв його інтереси в переговорах зі штабом Юрія Вілкула (мер Кривого Рогу - ред.), щодо отримання грошової винагороди в обмін на припинення подальшої боротьби", - йдеться в повідомленні.


У "Самопомочі" заявляють, що Милобог визнав правдивість цієї інформації, підтвердив автентичність записів та погодився, що в цій ситуації партія не має морального права висувати його на нові вибори.

Саме тому "Самопоміч" висунула кандидатом на перевиборах мера Кривого Рогу Семена Семенченка.

Також політрада партії вирішила виключити Милобога з членів партії та призначити партійну комісію для комплексного вивчення ситуації в місцевому осередку та допомоги місцевим активістам.

Увага! Ненормативна лексика

Нагадаємо, на перевиборах мера Кривого Рогу, що відбулися 27 березня, перемогу отримав Юрій Вілкул.