ua en ru

"Самопоміч" готова підтримати кандидатуру Гройсмана на посаду прем’єра за певних умов

"Самопоміч" готова підтримати кандидатуру Гройсмана на посаду прем’єра за певних умов Фото: "Самопоміч" готова підтримати кандидатуру Гройсмана на посаду прем’єра за певних умов

У "Самопомічі" заявили, що були готові підтримати кандидатуру Наталії Яресько на посаду прем'єра

Парламентська фракція "Самопоміч" готова підтримати кандидатуру Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра за певних умов. Про це йдеться у заяві, розміщений на офіційній сторінці фракції у Facebook.

"Ми вітаємо формування коаліції навколо кандидатури нового прем'єр-міністра і готові допомогти новоствореній коаліції ухвалити таке рішення за умови обрання неполітичного генпрокурора, формування нового складу ЦВК, і прийняття закону про вибори на пропорційній основі з відкритими списками", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні під час зустрічі голів фракцій колишньої коаліції була озвучена пропозиція сформувати Уряд на чолі з Володимир...

Опубликовано Об'єднання "Самопоміч" 24 марта 2016 г.

У той же час у "Самопомічі" заявили, що були готові підтримати кандидатуру Наталії Яресько на посаду прем'єра.

Нагадаємо, спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман бачить в новому уряді екс-заступника прем'єр-міністра Словаччини Івана Міклоша, заступників голови Мінекономрозвитку України Юлію Ковалів та Максима Нефьодова.