ua en ru

Самооборона Майдану затримала у Києві співробітників Управління держохорони

Управління державної охорони просить лідерів опозиції сприяти звільнення затриманих в Києві самообороною Майдану співробітників УДО.

Управління державної охорони просить лідерів опозиції сприяти звільнення затриманих в Києві самообороною Майдану співробітників УДО. Про це йдеться у зверненні УГО до опозиційним політикам і лідерам опозиційних партій і рухів.

Співробітники УДО були затримані, коли забезпечували безпеку міністрів закордонних справ Франції, Німеччини та Польщі в районі метро "Берестейська".

"Активісти Євромайдану затримали співробітників Управління державної охорони України в районі метро Берестейська, яких помилково прийняли за "титушек". Також було пошкоджено автотранспорт, на якому пересувалися співробітники охорони", - наголошується в повідомленні.

"З метою уникнення непорозумінь з послами Європи та запобігання розпалювання міжнародного скандалу, а також продовження виконання покладених функцій на працівників Управління державної охорони України, просимо Вашого сприяння у звільненні співробітників", - резюмує УДО.