ua en ru

Саміт Україна-ЄС: Гройсман зустрівся з Туском і Юнкером

Саміт Україна-ЄС: Гройсман зустрівся з Туском і Юнкером Фото: Туск, Гройсман та Юнкер в рамках саміту Україна-ЄС (twitter.com/Donald Tusk)

Прем'єр України в рамках саміту Україна-ЄС зустрівся з главами ЄС

В рамках саміту Україна-ЄС, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зустрівся сьогодні, 13 липня 2017 року в Києві з президентом Європейської Ради Дональдом Туском і президентом Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером. Про це прем'єр-міністр України повідомив в Twitter.

"Почав ранок із зустрічі з президентом Європейської Ради Дональдом Туском і президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером", - заявив Гройсман.

Так, на 19-му саміті Україна-ЄС сторони відзначать завершення процесу ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС і недавнє набуття чинності безвізового режиму для громадян України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що саміт Україна - ЄС триватиме 2 дні. Євросоюз на саміті представляє Дональд Туск і Жан-Клод Юнкер. Україну - президент Петро Порошенко.

У саміті також візьмуть участь Високий представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки, віце-президент Європейської Комісії Федеріка Могерини, віце-президент Єврокомісії Валдіс Домбровскіс і єврокомісари Йоханнес Хан і Сесілія Мальмстрем.